So Inno
nl
Français
Betty Barclay

De must-haves

Je ziet tegenwoordig overal prints opduiken en dat heeft men bij Betty Barclay goed begrepen. Het motto van het merk voor het herfst-winterseizoen luidt dan ook “Leve de prints”. Ruitjes, luipaard of nepbont … Je hoeft zelfs niet meer te kiezen! #allinone #bettybarclay
Betty Barclay Fall Winter 2019 Outdoor

Vacht en ruitjes 

Drie trends die elkaar ontmoeten? Dat moet wel een knaller van formaat opleveren! Deze blazer combineert de welbekende Prince de Galles-print, met een luipaardmotief en een borstzakje voor een mannelijke toets. Het resultaat? Een vest met een androgyne look die lijkt te verwijzen naar de blazers van de Britse colleges. Hoe draag je hem? Op een jeans met sneakers. Tenzij je voor een totale ruitjeslook durft te kiezen natuurlijk, en hem combineert met Schotse ruitjes voor een ultra-Britse look?

Sla je klauwen uit

Ook hier onderscheidt Betty Barclay zich als dé expert op het vlak van de laatste trends, door nepbont te combineren met een luipaardprint, om zo eenhippe en vrouwelijke jas te creëren. Perfect met een zwarte of grijze skinny broek en een lossere trui in kasjmier of mohair. Probeer wel hoge hakken te vermijden. Als het om vrouwelijkheid gaat, dan volstaat alleen de luipaardmantel. Anders wordt het al snel te veel.

Betty Barclay Fall Winter 2019 Outdoor
Laat je inspireren