So Inno
nl
Français

Cadeautjestijd

Een horloge is meer dan zomaar een accessoire. Het is ook een echt juweel, dat het altijd geweldig doet als geschenk. Om je te helpen om een goede keuze te maken, hebben we bij Galeria Inno alvast onze favoriete horloges geselecteerd.

Bering

Geïnspireerd door het eeuwige ijs

Bering maakt knappe horloges met een elegant design, die doen denken aan de weergaloze schoonheid van het ijzige Antarctica. De uurwerken worden gemaakt van erg robuuste materialen en zijn daardoor net zo sterk als het eeuwige ijs. De Arctic Harmony-collectie combineert roségoud met zwart tot een pittig en vrouwelijk horloge, terwijl de Ocean Blue-uurwerken net het intense diepblauw van de Noordelijke IJszee in de kijker zetten. De Slim Solar-collectie werkt op lichtenergie. Een fotovoltaïsche cel onder de wijzerplaat zet elke soort licht om in elektrische energie. Ecologisch, puur en supertrendy!

Wist je dat?

Het merk z’n naam te danken heeft aan Vitus Bering? In 1728 vertrok deze Deense zeeman op een ontdekkingsreis op de Noordelijke IJszee met z’n zeilboot. Hij opende er een nieuwe route die vandaag nog steeds zijn naam draagt: de Straat van Bering. Ook een van de vier tijdzones werd later naar hem vernoemd: de Bering-tijdzone.

Emporio Armani

Tijdloze klassieker

Deze winter zet men bij Emporio Armani de polyvalente en eigentijdse grijstonen
en de spotlight in de mannencollectie. Voor vrouwen combineert het Italiaanse merk elegant zwart
en op-en-top vrouwelijke elementen tot delicate horloges.

Let’s connect

De slimme horloges van Emporio Armani werden voorzien van de laatste technologie
en een elegant en sportief design. Ze werden voorzien van WearOS by Google en een Snapdragon 3100 chipset van Qualcomm. Wat wil je nog meer?

Cluse

Cadeaukoffers

Voor de feestdagen lanceert Cluse twee luxueuze limited edition-boxen. Roségoud voor haar en intens zwart voor hem. Een erg romantisch cadeau-idee voor allebei.