So Inno
nl
Français

De baard

Een driedagenbaard, een hipsterbaard of een musketiersikje, wij maken je wegwijs in de trends van het seizoen.

Je baard scheren? Er bestaan evenveel stijlen als persoonlijkheden! De enige verplichting: verzorg hem en knip elk haartje bij met de grootste aandacht. Want zelfs een nonchalante look vergt onderhoud! Oké, maar hoe en waarmee? 

1 De driedagenbaard

Deze klassieker is het makkelijkst te onderhouden. Hij geeft je de uitstraling van een stoere charmeur en globetrotter en camoufleert minder uitgesproken kinnen. Om hem te knippen, ga je best voor een specifieke tondeuse met regelbare snijhoogte en een baardkam. In principe moet het haar een beetje korter zijn ter hoogte van hals en snor. Exfolieer je baard regelmatig en hydrateer met baardolie om hem zachter en aantrekkelijker te maken.

2 De lange baard

Voor deze leuke hipsterbaard, die zo mooi een dubbele kin verbergt, heb je maanden geduld nodig. Zoals je kan vermoeden, is dit de baard die het meest onderhoud vereist. Daarom investeer je beter in een baardtrimmer voor lange baarden, baardbalsem, een scheerkwast, een baardschaar en een baardkam. Er bestaan zelfs specifieke producten die de haargroei stimuleren.

3 De sik

Samengesteld uit een baardje en een snor, maakt deze stijl ronde gezichten scherper. Je laat hem makkelijk groeien, op voorwaarde dat je hem regelmatig onderhoudt. Gebruik daarom een precisietrimmer en een baardkammetje voor sikjes.

Gemotiveerd? Je vindt alle groomingtools en -producten in onze beauty-afdeling voor mannen.

En als je langsgaat in Galeria Inno Louiza in Brussel, spring dan even binnen bij onze Barber Shop Golddachs, het Duitse merk van premium scheerartikelen en -producten voor mannen. Onze meesterbarbier biedt er je zijn scheer- en trimdiensten aan.