So Inno
nl
Français

Dé trendkleuren van de lente

Flashy knalkleuren, delicate pastelkleuren of metallic bruintinten: maak je keuze uit de trends van dit seizoen.

Natuurlijk hebben we alle geliefde kleuren in huis die ons in het oog springen én ons heel erg blij maken, maar je wil natuurlijk ook dat ze matchen met je nieuwe outfits. Elk seizoen worden de make-uplooks daarom geïnspireerd door de nieuwste modetrends, zodat je make-up er perfect mee te combineren valt.

Op je ogen

Lichtgeel, babyblauw, lila of koraalrood worden delicaat aangebracht op je oogleden als combinatie met de zachte pastels van de zomer. De smokey eye-adepten vallen dan weer als een blok voor metallic oogschaduw in bruin, brons of koper die als geen ander de ogen van brunettes doet schitteren.

Op je kaken

Koraal, fuchsia, oranjetinten en brons geven je teint een warme gloed en zetten je jukbeenderen in de kijker. Breng ‘m wel voorzichtig aan, zeker wanneer je je niet in daglicht kan opmaken.

Op je lippen

Je zet de toon met diepe kleuren zoals bordeaux, wijnmoer of pruim. Voor een meer naturel effect kies je liever voor een transparante gloss dan een klassieke lippenstift. Wie de voorkeur geeft aan vrolijke tintjes, vindt heel wat koraaltinten in de collecties.