So Inno
nl
Français

Een juweel voor Valentijn

Of het nu alleen maar in gedachten zo is, of het echt een stuk is van 24 karaat, juwelen hebben altijd een grote symbolische waarde wanneer ze ingezet worden om een emotie uit te drukken. Met onze vele corners in de winkel is het onmogelijk om niets te vinden dat aansluit bij jouw smaak en budget. So many styles …

Juwelen zijn de grote valentijnsklassiekers, en blijven dus een echte topper voor wie het liefst een beetje traditioneel houdt.

Voor het leven

Als je wil laten zien dat deze liefde voor altijd is, kies dan eerder voor sobere en nobele materialen die verschillende modegrillen en jaren zonder moeite doorstaan. Een ring, een hanger of oorbellen in goud of zilver, eventueel voorzien van een klein steentje, doen het altijd goed. 

Voor prille liefdes

Als jullie nog maar aan het begin van jullie verhaal staan, vermijd dan een ring waar veel symbolische waarde aan kleeft. En zeker wanneer je nog niet helemaal weet of jullie gevoelens wel op één lijn zitten! Kies eerder voor een trendy juweel, dat matcht met de look en persoonlijkheid van je lief. Waarom niet een paar oorbellen met lange pluimen of gekleurde (nep)stenen?

Voor hem

Wil jij je vriend verrassen? We hebben ook enkele prachtige collecties met herenjuwelen. Een zegelring, een hanger, een gevlochten armband of een schakelketting … aan keuze zal het je bij Galeria Inno zeker niet ontbreken!