So Inno
nl
Français

Hiep, hiep, Absorba!

Het Franse merk dat altijd in de smaak valt bij de kids lanceert een grappige en spontane capsulecollectie met een kwinkslag ter ere van hun 70e verjaardag.

Al sinds 1949 (!) voorziet Absorba kinderen vanaf de geboorte van comfortabele, kwalitatieve en vooral vrolijke kledij. Om de 70e verjaardag van het Franse merk te vieren, grepen de ontwerpers terug naar enkele klassiekers en iconische stuks om een uitzonderlijke capsulecollectie samen te stellen. Van het ondergoed en de nachtkleding, tot de kleding voor overdag: in elk stuk herken je duidelijk het DNA van Absorba.

Absorba

Vooral het meest gekende materiaal wordt in de kijker gezet: breiwerk van tricot. Want dat komt recht uit het hart van de knowhow van het merk dat geboren werd in een kousenfabriek in Troyes. De mix van fleece en velours is op zichzelf al een uitnodiging voor een warme knuffel. Ook de bolletjes en streepjes, twee historische kenmerken van het label, krijgen aandacht, net als het blauw, wit en rood dat verwijst naar de kleuren van de Franse vlag. Op de kleren staan lieve en vrolijke boodschappen, die liefde, optimisme en dat typische joie de vivre uitdrukken en die aan de grondslag liggen van Absorba. “Que du bonheur”, “c’est l’amour fou”, “beaucoup de tendresse”, “encore de la douceur” …

Wij van So Inno hebben onze keuze al gemaakt. En jij?

Absorba
Het geheim om de jeugd te stimuleren, zit in de kleding.
Absorba
Wat draagt de jeugd deze winter?