So Inno
nl
Français

Hoe draag je de 5 belangrijkste trends van dit seizoen?

Een nieuw seizoen, nieuwe trends! Welke trend heeft jouw hart gestolen, en vooral: in welke trend zie jij er het beste uit? Je vindt het antwoord hieronder!

Bij Galeria Inno is de lente al aangebroken! Maar wanneer je geconfronteerd wordt met de overvloed in onze winkelrekken, begint het je misschien te duizelen. Gelukkig helpen wij je op weg om de 5 belangrijkste trends van het seizoen te ontcijferen.

1 Colorama

Kleur … dat is het leven! Tedere pastels, klassiek blauw, fel framboosroze, vrolijk citroengeel … Het hele kleurenpalet van de regenboog is op de afspraak om je garderobe en teint in het zonnetje te zetten. Twijfel je nog? Houd het kledingstuk dicht bij je gezicht, zodat je kan checken of het mooi staat bij jouw huidskleur. Als je als een blok gevallen bent voor een kleur die je eigenlijk niet zo goed staat, draag ze dan als broek of een rok, zodat ze niet afsteekt tegen je gezicht.

Goed om te weten: pastelkleuren doen het meestal goed bij blondines, diepere kleuren bij brunettes.

2 Haakwerk en macramé  

We rollen de rode loper uit voor gehaakte stuks of kledingstukken van macramé. Deze trend die stamt uit de seventies, doet het zowel goed in je interieur als in de wereld van mode en accessoires. Wanneer het verwerkt zit in vloeiende en soepele materialen, geeft het een ietwat wild effect aan elke top of vestje. Het is het perfecte stuk om boven een gescheurde jeans te dragen of op een lange jurk. Zowel voor een zakelijke afspraak als tijdens een romantische date.

3 Ballonmouwen

Het is een erg ‘couture-waardig’ detail: ballon- of pofmouwen die het vooral goed doen bij ‘petite’ modellen wiens smalle schouders wat extra in de verf gezet mogen worden, maar ook voor wie net wat minder zeker is over haar armen, want in deze mouwen wordt geen enkele vorm afgetekend. Helemaal top op een jurk met pumps voor een familiefeest of met een eenvoudig paar sneakers of cowboylaarzen voor een trendy, casual look.

4 Het kostuum

Met de juiste snit verlengt een kostuum je silhouet en kan je het in alle mogelijke situaties dragen, afhankelijk van de manier waarop je het combineert. Kies liefst voor een rechte broek en een vest dat je ook op een simpele jeans kan dragen. Want dat is het voordeel van een kostuum: je kan de twee stuks ook nog eens apart dragen, met een simpel T-shirt, een gesofisticeerd hemd, pumps of mocassins. Het is een drie-in-een-stuk dat alle seizoenen en modes overstijgt. 

5 Plantenprints

De plantenprints zijn plots overal. Als een soort hommage aan de natuur. Bladeren, romantische of exotische bloemen … ze sieren allemaal onze hemden, rokken, jurken en broeken. Als je wat kleiner bent, dan let je best op met grote motieven die je silhouet kunnen overheersen. Maar wanneer je groot bent, dan kan het je weer helpen om optisch een aantal centimeters te verliezen.