So Inno
nl
Français

Je bord als decoratie

Keramiek, aardewerk, porselein, onbewerkt of gekleurd: ons servies ademt in 2020 stijl uit!

Maak kennis met de nieuwe ster aan tafel! Vergeet je saaie tafelservies en zet koers richting de nieuwe trends van 2020.

Of je nu fan bent van de Scandinavische stijl, met zijn klemtoon op ruwe materialen en pure kleuren, of van de seventiesrevival met zijn natuurlijke materialen zoals aardewerk of keramiek, het servies maakt meer dan ooit deel uit van de inrichting van je woning.

Een absolute must: toon je mooiste stukken en plaats ze in een vitrine of op een plank.  

Uniek

Onvolmaaktheden en kleine details geven je tafel extra warmte en authenticiteit. Geef ze dus zeker een plaats en kies voor een servies in keramiek, dat tegelijkertijd ruw én delicaat is. Als je nog meer persoonlijkheid aan je tafel wil geven, kan je spelen met verschillende kleuren en vormen van de borden.

Net als op Instagram

Doe net zoals bij de tafels van de sterrenrestaurants of de foto’s op Instagram, en geef je kommen en schalen een centrale plek. Van Libanese mezze tot poké bowls – en vergeten we grootmoeders soep en onze granola ’s ochtends niet -, hun gebruiksmogelijkheden zijn onbeperkt! Geen inspiratie? In onze Home-afdeling vind je er met hopen, in alle kleuren en afmetingen.