So Inno
nl
Français

Het is ‘in de sacoche’!

Van een kleine handtas tot een XXL-schoudertas, mannentassen winnen weer aan terrein! Dus waarom zou je niet handig gebruik maken van Valentijn om hem er eentje cadeau te doen? Een ding is zeker, hij zal al snel niet meer zonder kunnen!

Zijn sleutelbos, smartphone, agenda, portefeuille, kredietkaarten, fietsslot, pakje sigaretten, computer, drinkfles … De lijst met spullen die hij elke dag moet meenemen is best lang. En als hij dan geen vest met magische bodemloze zakken zoals die van Mary Poppins heeft, dan kunnen we ons al levendig voorstellen dat al zijn benodigdheden uiteindelijk in jouw handtas belanden wanneer je op pad gaat. 

Er bestaat nochtans een grote variëteit aan tassen die speciaal ontwikkeld werden voor mannen. Een handtas, schoudertas, schooltas of aktetas zal al snel een onmisbaar accessoire worden binnen zijn drukke levensstijl.

Op de accessoiresafdeling van Galeria Inno, vind je ze in alle stijlen, formaten en materialen: 

De handtas

geeft hem de kans om zijn kleine benodigdheden mee te nemen, wanneer hij geen vest of jas met grote zakken draagt. Rokers zijn alvast fan!

De schoudertas

is perfect om een tablet of kleine computer mee te nemen. Draag ‘m liefst met de band gekruist over de schouder, voor iets meer mobiliteit. Hij bestaat in synthetische materialen of in leer.

De lederen tas

of aktetas is hét chique accessoire bij uitstek voor een zakenman. Hij kan er dan ook makkelijk z’n laptop en professionele documenten in vervoeren. Kies liefst voor een klassieke kleur, zoals bruin, marineblauw of zwart, zodat hij past bij z’n jas of kostuum.