nl
Français

Waanzinnige kant
Ben jij dol op mooie lingerie? Dit seizoen zien we kant in een heel ander licht. En we love it! Grafische prints of bloemenbroderie, flashy of eerder romantische kleuren … een streling voor het oog!
Een frisse en stralende teint
Na de wintermaanden kan je teint er wat grauw uitzien en tekenen van vermoeidheid vertonen. Maar niet getreurd! Wij geven je graag onze beautytips en make-upgeheimen mee zodat jij weer kunt pronken met een schitterende, egale huid.
Hoe draag je de 5 belangrijkste trends van dit seizoen?
Een nieuw seizoen, nieuwe trends! Welke trend heeft jouw hart gestolen, en vooral: in welke trend zie jij er het beste uit? Je vindt het antwoord hieronder!
Uit alle materialen, kiezen we voor wol
Tussen twee feesten genieten we even van wat rust en een moment van kalmte. En wat kan je daar beter bij helpen dan comfortabele en geruststellende wol?
Een tas, mok of glas: waar drink jij je koffie uit?
Koffieliefhebbers stellen vandaag de dag steeds hogere eisen. En dat gaat ook op voor de tas waaruit gedronken wordt. Want de aroma’s van je koffie komen op een andere manier vrij in een klein glas dan in een mok.
Een hemd voor elke gelegenheid
Een tripje met vrienden, een date, een familiefeest … Het is niet altijd gemakkelijk om het perfecte hemd te vinden. Eentje dat niet too much of net te bescheiden is. Het merk Matinique stelt je een groot gamma aan hemden voor, van sobere versies tot de meer originele types, maar wel altijd met een perfecte snit en hoge kwaliteit.