So Inno
nl
Français

Bruinen is toegestaan!

Het is niet omdat de vakantie achter de rug is, dat je afscheid moet nemen van je zonnige teint. Jouw partner in crime? Zelfbruiner natuurlijk! Een exotische mousse, innovatieve gezichtsspray of een afslankformule … Aan jou de keuze!

Exotisch

Tadaaa! De allereerste zelfbruiner op basis van kokoswater is gearriveerd! Dit concentraat van antioxidanten hydrateert en revitaliseert de huid. De vetzuren die van nature voorkomen in kokosnoten kalmeren uitgedroogde zones van de huid en verzachten de textuur. Dankzij de lichte mousse-formule – geschikt voor elk huidtype – wordt deze zelfbruiner snel geabsorbeerd en is hij makkelijk aan te brengen. In slechts 1 uur, is jouw teint opgefrist met een intense en super matte bruine tint. Wie doet beter?

Afslankend

Heb je na een heerlijke zomer vol dolce far niente besloten om terug te gaan sporten? Wel, dan is deze zelfbruinende mousse jouw ideale coach. Want behalve je lichaam een stralende, bruine tint bezorgen, heeft de innovatieve formule ook een afslankende werking dankzij de cafeïne en guarana die de bloedcirculatie activeren. Workout Ready helpt je dan ook om een strakker lichaam te krijgen, dat ook nog eens mooi gebruind is. Tot in de fitness?

MineTan
MineTan Workout Ready & MineTan Coconut

Innovatief

Droom je van een perfect gebruind gezicht in een oogwenk? Probeer dan de Nano Mist Tan Compact van Mine Tan, het ideale compacte beautyaccessoire dat een vochtinbrenger combineert met een zelfbruiner. Het geheim? De geavanceerde nano-spraytechniek die de bronzing solution in minuscule micropartikels verstuift voor een perfecte finish. Jouw bruine teint is onberispelijk, natuurlijk en prachtig goudbruin. Bruinen, waar dan ook, op elk moment, zelfs tijdens de herfst … het is nu mogelijk!

MineTan
Nano Mist Tan Compact

Hoe breng je zelfbruiner aan?