So Inno
nl
Français
Skincare routine

Zo hou je dat zomertintje vast

De beste manier om dat zomerse gevoel wat langer vast te houden? Je bruine kleurtje goed bewaren natuurlijk! Maar hoe doe je dat? Door (een klein beetje) vals te spelen met zelfbruiner.

1

Scrubben. Om een mooie teint te krijgen, is er niets beters dan een zachte scrub die de dode huidcellen verwijdert en de huid reinigt. Doe dit een à twee keer per week.

2

Reinigen. Een gebruinde huid begint bij een mooie huid. En natuurlijk ook een schone huid. Dus vergeet – zelfs wanneer je laat thuiskomt en misschien geen zin meer hebt – niet om elke ochtend en avond de tijd te nemen om te ontschminken en je huid goed te reinigen.

3

Hydrateren. Na de zomer is je huid altijd een beetje uitgedroogd en vervelt ze misschien zelfs. De zon is helaas de schuldige. Om een krokodillenhuid te vermijden, breng je elke ochtend en avond een hydraterende crème aan op je gezicht en je volledige lichaam.

4

Valsspelen. Jawel, voor een keertje is het toegestaan. Om nog wat langer van je zongebruinde teint te genieten, breng je een zelfbruiner aan. De innovatieve formules en praktische en eenvoudige applicatiemethodes van de zelfbruiners van Mine Tan zorgen voor een natuurlijke en perfect egale bruine tint na slechts enkele uren.

Make-upadvies: ga niet meteen wild aan de slag met bronzing powder. Breng een beetje aan op de appeltjes van je wangen, de brug van je neus, je voorhoofd en je kin om je teint wat op te lichten.

Zelfbruiner: goede gewoontes voor een goed resultaat

MineTan

Voor

Epileer minstens 48 u voor je zelfbruiner aanbrengt. 24 u voor de behandeling scrub je de huid en vermijd je best doucheproducten met een hoge PH-waarde.

Tijdens

Op de dag zelf gebruik je geen vochtinbrengende crème. Breng het product aan met cirkelvormige bewegingen. En breng niet teveel aan ter hoogte van de knieën en de ellebogen, want die zones absorberen meestal meer van het product. Voor een perfect egaal resultaat gebruik je een speciaal voor zelfbruiner ontworpen handschoen en was je nadien goed je handen.

MineTan
MineTan

Na

Een uur na het aanbrengen (of langer indien je nog iets bruiner wilt worden) neem je een lauwwarme douche gedurende 45 seconden. De bruine laag zal verdwijnen, maar de actieve bestanddelen blijven verder werken tijdens de komende 24 u. Droog je huid af zonder te wrijven. Draag soepele kleding en gebruik geen douchegel of scrub tijdens de eerstvolgende 24 u na de applicatie.

Welke zelfbruiner kies jij?